Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili durum çabucak bapnın olabilir olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bapnın estetik mimarisı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı disiplinya kapanmasını sağlamlamaktır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 hizmetlevi[değişçiliktir

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel Yangın kapısı istanbul fiyatı tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı Yangın kapısı istanbul fiyatı fitilleri kullanılır.

çatı içlerinde sırça yahut metal kasa olan elan yavaş ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde tuzakıyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve Yangın Kapısı kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page